Mínuszban zártak a New York-i indexek

A kezdeti kisebb mínuszok a kereskedés közepére elfogytak és fokozatos lecsorgás jellemezte az amerikai tőzsdéket. Végül a negatív tartományban fejezték be a napot, a Dow Jones 0,52 százalékos eséssel zárt, az S&P 500 0,5 százalékot veszített értékéből, ezalatt a Nasdaq 0,4 százalékot süllyedt.
portfolio.hu, 2015. október 30. péntek, 23:08
Fotó: Reuters

Az októberi összképet azonban még ez a szomorú pénteki zárás sem tudta elrontani. Az amerikai részvénypiacok ugyanis a legjobb havi teljesítményt nyújtották 2011 októbere óta - írja a Portfolio.hu.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK