Mínuszban zártak az ázsiai piacok

Gyengüléssel zártak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán, és a még nyitva tartó térségbeli börzék is mind mínuszban állnak.
Szepesi Anita, 2018. július 4. szerda, 08:29
Fotó: Reuters

A tokiói börze, amely a térség irányadó tőzsdéje, szerdán 0,34 százalék gyengüléssel, 21 711 ponton fejezte be a napot.

A már szintén bezárt tőzsdék közül például az ausztrál 0,48 százalékkal, a tajvani pedig 1,33 százalékkal gyengült keddi zárértékéhez képest.

A még nyitva tartó hongkongi tőzsde fő mutatója 1,21 százalékos, a sanghaji 0,90 százalékos, a szöuli pedig 0,24 százalékos mínuszban áll.
Tokiói tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 21 cent, 0,27 százalék emelkedéssel, 77,97 dolláron állt - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK