Mínuszok Budapesten

Eséssel kezdte a hetet a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. január 7. hétfő, 09:16
Fotó: Napi.hu

Negyed órával a nyitás után 0,22 százalékos mínuszban áll a BUX index, a nagyobb papírok közül az OTP (0,26 százalék) és a Mol (0,34 százalék) nyitott eséssel, a Magyar Telekom stagnál, míg a Richter minimális, 0,01 százalékos pluszban áll. A forgalom ekkor valamivel több, mint százmillió forint volt, melyből természetesen ismét az OTP hozta a legnagyobb részt, közel 90 milliót.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

bux
HOZZÁSZÓLÁSOK