Mínuszos start Nyugat-Európában

Csökkenéssel nyitottak szerdán a főbb nyugat-európai tőzsdeindexek.
NAPI, MTI-Eco, 2010. november 10. szerda, 09:29
Fotó:

A kereskedés kezdetén a londoni FTSE-100 0,33, a frankfurti DAX 0,41 , a párizsi CAC-40 pedig 0,61 százalékos mínusznál tartott, a keddi többleteket követően.

A MarketWatch jelentése szerint a piacok a pénzügyi szektor gyorsjelentéseire fókuszálnak: a francia Natixis csalódást keltő számai közel 9 százalékos részvényárfolyam-zuhanást eredményeztek, a német Allianz 0,3 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK