Közel fél órával a nyitás után 0,65 százalékos mínuszban állt a BUX, amely ekkor 21831 ponton állt. Az esést az OTP vezette, amely 1,5 százalékos bukott ekkor, a Mol 0,3, a Richter pedig 0,2 százalékot esett, miközben a Magyar Telekom stagnált.

A forgalmat tekintve az OTP állt az első helyen 528 millióval, a Mol volt a második 158 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Richter fért fel 19 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!