Mínuszt mértek Budapesten

A negatív tartományban zárt a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2013. november 11. hétfő, 17:17
Fotó: Napi.hu

A kereskedés végén 1,05 százalékos mínuszban állt a BUX index, az esésből a Mol közel három százalékkal vette ki a részét az INA körüli gondok miatt. Nagyot, egészen pontosan 2,1 százalékot esett a Magyar Telekom is, ahogy az OTP is 0,3 százalékos mínuszban zárt. A blue chipek közül egyedül a Richter tudott a pozitív tartományban zárni, mégpedig 0,3 százalékkal.

A forgalmat tekintve a Richter 2,8 milliárddal verte a mezőnyt, a második helyen az OTP áll 2,1 milliárd forinttal, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért fel 1,5 milliárddal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK