Mintegy 40 perccel a kereskedés megnyitása után 1,2 százalékos mínuszban állt a BUX. Nem megy igazán a blue chipeknek: a Richter 0,1, a Mol és a Magyar Telekom 0,9, míg az OTP 2,1 százalékos mínusz volt kénytelen elkönyvelni ekkor.

A forgalmat tekintve sima OTP vezetést látunk, hiszen a bankpapírokkal 951 millió forint értékben kereskedtek. A második Richter csak 162 milliós forgalmat mutatott fel ekkor, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol került fel 41 millióval.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!