Mínuszt mérték Budapesten

Nem sikerült túl fényesen a Budapesti Értéktőzsde napja.
Napi.hu, 2015. július 6. hétfő, 17:16
Fotó: Reuters

A kereskedés végén 21753,36 ponton állt a BUX, amely így 0,55 százalékot esett a reggeli értékéhez képest. A blue chipek a Richter 0,2, az OTP 2,1 százalékos mínuszt hozott össze, miközben a Mol 0,2, a Magyar Telekom pedig 1 százalékot erősödött.

A forgalmat nézve nincs meglepetés: az OTP nyert 1,98 milliárddal, a Mol lett a második 356 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Richter fért fel 321 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK