AUD/USD
Az ausztrál dollár, amerikai dollár devizapárosa kitört a 4 órás grafikonon jól látható csökkenő trendjéből, melyet az árfolyam visszatesztelt. Itt még nem kapunk vételre jelet, viszont megfontolhatjuk a devizapár vételét, amikor az kitör a visszatesztelésre húzható csökkenő trendvonalból.

AUD/USD 4 órás grafikon

A devizapárok grafikonjait Ön is elemezheti az Alfatrader Trading Station II-es kereskedési platformjának beépített grafikonrajzolójában.

EUR/HUF
A forint jelentőset erősödött az elmúlt héten a főbb devizákkal szemben, így az euróval szemben is. Ilyen mozgások után szinte kivétel nélkül várhatunk ellenirányú, vagy csak oldalazó mozgást, konszolidációt. Nincs ez most sem másképp. A keresztárfolyam egy ellenállás vonalig emelkedett el, ahonnan akár az árfolyam lefordulását is várhatjuk.

EUR/HUF órás grafikon

A devizapárok árfolyamváltozásait kedvező díjak mellett lekereskedheti az Alfatrader rendszerében.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!