Áder megnevezte, ki fogja vezetni az MNB-t következő hat évben

Újra Matolcsy Györgyöt nevezi ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökévé - a miniszterelnök javaslatára - Áder János köztársasági elnök - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön az MTI-vel.
Dzindzisz Sztefan, 2019. február 28. csütörtök, 09:39
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint Matolcsy Györgyöt, az MNB eddigi vezetőjét március 4-ei hatállyal hat évig terjedő időtartamra nevezi ki a köztársasági elnök.

Az ünnepélyes eskütétel pénteken lesz a Sándor-palotában - tették hozzá.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2019.02.28 10:48

"Áder megnevezte, ki fogja vezetni az MNB-t következő hat évben"
Ezért kár volt zavarni az elnököt, ezt én is megmondtam volna. Ne zavarjuk ilyen egyértelmű munkával az elnököt, mert elveszi az idejét más olyan fontos és drága időtöltéstől mint például a színészek fogadása.
Vagy például az olyan kamuzástól mint a környezetvédelem, miközben a pártja hektárszámra vágja ki a fákat ahol éri.
Ja, meg arra sincs ideje az elnöknek, hogy végre bejelentse az EP választás időpontját, pedig már a szlovákét is hetek óta ismerjük.
Ilyenre nincs ideje. Ja.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html