MNB: 1000 milliárd alatt

Ezer milliárd alá csökkent a jegybanki kötvények állománya.
NAPI Online, 2007. október 2. kedd, 15:02
Fotó:

A kéthetes jegybanki kötvények mai aukcióján a holnap lejáró, 537 milliárd forintos mennyiséggel szemben 455 milliárd forint értékű instrumentum megvételére nyújtottak be igényt a hitelintézetek a keddi hatállyal 7,50 százalékra csökkentett alapkamat mellett. Az értékesítés nyomán a kéthetes MNB-kötvények állománya az egy héttel korábbi 1070 milliárdról 988 milliárd forintra csökken.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK