A tőzsdeguru véleménye szerint a régió részvénypiacain már 2010-ben megindulhat a fellendülés, Ausztria és Lengyelország mellett pedig Magyarország is a favoritok között lehet.

A térségben Möbius szerint a válság 2009 vége felé tetőzik majd, a nemzetközi tőkeáramlás beindulásával pedig akár 50 százalékos növekedést is produkálhatnak majd a térség tőzsdéi a következő két évben. Magyarországon Möbius leginkább a bankok és a gyógyszergyárak papírjaiban lát fantáziát, s hozzátette: korrekt a forint jelenlegi árfolyama, akárcsak a lengyel devizái, viszont a lej és a cseh korona jelenleg felülértékeltnek számít.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!