Az eurót 356,96 forinton jegyezték este hét órakor a bankközi devizapiacon, alacsonyabban a kora reggeli 357,50 forintnál. A forint 0,15 százalékos csütörtöki erősödésével 0,4 százalékkal állt a hét eleji, 0,9 százalékkal a hónap eleji, és 1,6 százalékkal az év eleji árfolyama felett.

A forint a dollárral szemben 0,21 százalékkal erősödött csütörtökön, a dollár jegyzése a kora reggeli 295,98 forintról 295,36 forintra csökkent este hét órára. Hét eleji árfolyamánál azonban a forint így is 0,2 százalékkal áll gyengébben. A hónap eleje óta viszont 1,4 százalékkal erősödött, és 0,5 százalékkal áll az év eleji árfolyama felett.

A svájci frankkal szemben a forint csütörtökön 0,10 százalékkal gyengült, a frank jegyzése 326,11 forintra ment fel este hét órára a kora reggeli 325,77 forintról. A hét eleje óta a forint 0,3 százalékkal erősödött a svájci frankkal szemben, a hónap eleje óta 0,5 százalékkal, az év eleje óta pedig 2,8 százalékkal erősödött - írja az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!