Módosult a Mol opciós szerződésének kötési ára

A Mol tájékoztatása alapján módosult a 2013. december 3-án a Credit Agricole Corporate and Investment Bankkal kötött opciós szerződés kötési ára.
portfolio.hu, 2014. május 27. kedd, 17:21
Fotó: Napi.hu

A Mol arról számolt be, hogy a Credit Agricole Corporate and Investment Bankkal 2013. december 3-án megkötött 2 129 666 darab "A" sorozatú Mol-törzsrészvényre vonatkozó részvény opciós szerződés alapján, a vételi és az eladási opció kötési ára részvényenként 44,9987 euróra módosult. A Mol tulajdonában 2 842 147 darab "A" sorozatú valamint 578 darab "C" sorozatú Mol törzsrészvény van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK