ABÉT honlapján hétfőn közzétett Mol-tájékoztatás szerint a Mol igazgatóságának alelnöke, Csányi Sándor közvetett tulajdonosi részesedésével működő Sertorius Global Opportunities Fund Pte. Ltd. 70 000 darab Mol-törzsrészvényt vásárolt, darabonként 15 138,96 forint átlagárfolyamon. A Sertorius Ltd.-nek a tranzakció előtt nem volt Mol-részvénye. Csányi Sándor közvetlen Mol-részvénytulajdona változatlanul 9500 darab maradt.

Az OTP a BÉT honlapján hétfőn arról adott tájékoztatást, hogy a Sertorius Global Opportunities Fund Pte. Ltd. részvényenként 6284 forint átlagáron 400 000 darab OTP törzsrészvényt vásárolt. Ezáltal a Sertorius Ltd. tulajdonrésze az OTP Bankban nulláról 0,14 százalékra nőtt. Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató közvetlenül fennálló részvénytulajdona az OTP-ben eközben változatlan maradt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!