A cég várakozásai szerint az olajár továbbra is 50 dollár környékén marad, és magas maradhat a finomítói árrés is. (A petrolkémiai margin azonban a második negyedévre csökken valamelyest). A második negyedévben hasonlóan alakultak a dolgok, mint az első három hónap során, ám ez nem jelenti azt, hogy a Mol az első negyedéves nyereség négyszeresével zárná majd az évet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!