Mol-nagybevásárlás, 4,5 milliárdért

A Mol pénteken közel háromszázezer saját részvényt vett, így a birtokában lévő részvények száma immár meghaladja a hétmilliót.
NAPI Online, 2005. május 13. péntek, 18:16
Fotó:

Az elmúlt napokban megszokott, alkalmanként néhány tízezres tételek után a hét utolsó napján igazi nagybevásárlást rendezett a Mol. A cég közel 293 ezer sajátrészvényt vásárolt a BÉT-en, 15 217 forintos átlagárfolyamon, így a társaság már 7 065 865 darab "A" sorozatú papírt birtokol. Ezzel a pénteki tőzsdei forgalom több mint felét adó, 15,2 milliárd forintot kitevő Mol-piacon az olajcég vásárlásai közel több mint 4,5 milliárd forinttal részesedtek. A Mol-papírok 2,1 százalékos eséssel 15 175 forinton zártak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK