A Mol a júniusban elfogadott gáztörvény és a végrehajtást szolgáló további rendeletek sorában meghatározó fontosságú lépésnek tartja a nem lakossági fogyasztókat érintő földgázáremelést. A cég fontos lépésnek tartja a nem lakossági fogyasztókat érintő gázár kormánydöntést az európai gyakorlatnak megfelelő gázpiaci szabályozás felé. Amennyiben pedig a miniszteri rendelet megjelenése után a nem lakossági fogyasztói ár megfelel a jelenleg hatályban lévő árszabályozásra vonatkozó rendelkezéseknek, a Mol visszavonja a földgáz nagykereskedelmi árának felülvizsgálatára vonatkozó korábbi kérelmét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!