A dokumentum szerint a cég felsővezetői az alábbi részvényjuttatásban részesültek: Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató: 1 639 darab, Mosonyi György vezérigazgató: 976 darab, Michel-Marc Delcommune pénzügyi igazgató: 1 661 darab, Bokor Csaba ügyvezető igazgató: 1 140 darab, Felkai György igazgató: 458 darab, Geszti László ügyvezető igazgató: 1 124 darab, Szemmelveisz Zoltán ügyvezető igazgató: 1 339 darab, Váradi Béla igazgató: 602 darab.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!