A Mol Rt. a kollektív szerződés értelmében év végi jutalomként a 2002. december 2-án munkavállalóknak juttatott Mol-részvényekből további 4 873 darabot írt jóvá a dolgozók azóta megnyitott értékpapírszámláin. A társaság egyúttal bejelentette, hogy 2002. december 2-i bejelentésében tévesen jelent meg Szemmelveisz Zoltán ügyvezető igazgató részére történt részvényjuttatás. A szakember - mivel 2000-ben nem állt a társaság alkalmazásában - ezúttal nem részesült részvényjuttatásban, a szóban forgó papírokkal egy másik, azonos nevet viselő Mol-alkalmazott részesült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!