Fél 12 tájban a mutató addigi napi maximumán, 11 650 pont közelében állt, ami nem egészen 113 ponttal múlta felül szerdai záróértékét. A kazahsztáni tulajdonszerzésről beszámoló Mol árfolyama tovább száguldott, a papírok 135 forintos többletet halmoztak fel. A többi blue chip sem állt rosszul: a Matáv 7, az OTP 25, a Richter 250 forinttal drágult, az Egis egy ötvenessel lett vastagabb. A Brau és az FHB is feljebb szökött, a Humet, a NABI és a Forrás törzsrészvények gyengültek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!