A gdanski kőolajfinomító részvényeinek 75 százalékát birtokkló Nafta Polska hat vételi ajánlat közül választotta ki az úgynevezett rövidített lista résztvevőit. Ezeket ugyan nem nevezte meg, de hozzátette, hogy megegyezett velük: három konzorciumba tömörülve folytatják a tárgyalásokat. A Nafta Polska március 12-ig adott határidőt a végső ajánlatokra, addig a jelölteknek lehetőségük lesz alaposan átvilágítani az olajfinomítót.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!