Mol: ki tudja hol áll meg...

Nyitásban tovább emelkedett a gázüzletág eladásának hírére szárnyakat kapó Mol kurzus, az olajipari papír piacán egyelőre nyoma sincs a korrekciónak. A cég részvényei jelenleg 40 forinttal múlt heti áruk felett, 11770 forinton forognak.
Mezősi Tamás, 2004. november 8. hétfő, 09:09
Fotó:

Drágul az OTP is, a bankpapír 4979 forinton kezdte a napot. A Matáv stagnál, a Richter árfolyam 100 forinttal a pénteki szint alá csúszott.
A BUX 27 ponttal pénteki értéke felett 13648 ponton nyitott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK