Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szíriai működésével kapcsolatban az INA tőzsdei bejelentést tett közzé honlapján - közölte a Mol Nyrt. A kiadott dokumentum szerint a nemzetközi hírügynökségek különböző híreket jelentettek meg arról, hogy Szíriában operáló más nemzetközi olajvállalatok nem kapták meg az esedékes kőolaj-kifizetéseket a szír féltől.

Ennek kapcsán az INA közölte: egyelőre nem kapott meg egyhavi, 2011 szeptemberére vonatkozó kifizetést, mely október végén lett volna esedékes. A közlemény szerint jelen pillanatban sem az INA-nak, sem pedig a Molnak nincsen olyan megalapozott információja, amely a jövőben esedékes kifizetések elmaradására utalna.

A dokumentum hozzáteszi, hogy a jelenlegi folyamatok Szíriában, annak kapcsán, hogy az EU korlátozó lépéseket vezetett be Szíriával szemben, negatív hatással lehetnek a társaság ottani üzletére és operációjára. Az INA a jövőben is folyamatosan nyomon követi a fejleményeket Szíriával kapcsolatban és erről megteszi a szükséges tájékoztatást.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!