Fél kettő után néhány perccel nem sokat változott a helyzet a Budapesti Értéktőzsdén, a BUX index 165 ponttal esik, 17 625 pontra, a Mol esése a meghatározó mozgás. Az olajrészvény árfolyama 3 százalékkal csökkent a gyorsjelentést követően, 16 300 forintra. Az OTP 0,3 százalékkal esik, 3723 forintra, a Magyar Telekom viszont emelkedik egy százalékkal, 406 forintra. A Richter és az Egis stagnál. Forgalom alig van, nem éri el a 2,5 milliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!