Amint azt Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója a múlt héten a Reutersnek elmondta: „Amíg nem látjuk tisztán ennek a részvénycsomagnak a sorsát, (pl. a Surgutneftegaz szándékait), nem látok lehetőséget arra, hogy tárgyaljunk a Mol és a Surgut közötti stratégiai együttműködésről. Ez a Mol igazgatóságának és stakeholdereinek (összes érintett) - a velük folytatott megbeszéléseken alapuló - álláspontja."

Visszavenné a Mol részvényeit a Surguttól?
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!