Mol: veszélybe kerülhet a gázellátás biztosítása

Ha a gázárszabályozás helyzete nem oldódik meg, a Mol Rt. igazgatósága nem tudja garantálni 2005 után a várható csúcsfogyasztás kielégítését - jelentette ki Hernádi Zsolt, a cég elnök-vezérigazgatója.
Almás Andor, 2003. január 16. csütörtök, 12:38
Fotó:

Az utóbbi napokban 84-85 millió köbméter volt a napi gázfogyasztás, ez a tartósan biztosítható maximális kapacitás. A gázüzletágban az utóbbi években nem voltak a növekedést szolgáló nagyberuházások a veszteségek miatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK