Most Ázsia borult vörösbe

Mínuszban fejezték be a napot a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a még nyitva tartó néhány piacon vegyesen mozogtak az indexek.
Dzindzisz Sztefan, 2017. július 6. csütörtök, 08:59
Fotó: Reuters

A már bezárt tőzsdék közül a tokiói értéktőzsde irányadó Nikkei225 indexe 0,48 százalékkal, 19 984,50 pontra süllyedt, a részvények szélesebb körét felölelő Topix index pedig 0,19 százalék gyengüléssel fejezte be a napot.

A már szintén bezárt ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,08 százalékkal, a tajvani tőzsdemutató pedig 0,35 százalékkal csökkent.

A reggel 8 órakor még nyitva tartó hongkongi tőzsde 0,13 százalékos, a szöuli Kospi mutató pedig 0,1 százalékos csökkenést jelzett, ugyanakkor a sanghaji börze irányadó mutatója 0,12 százalékos pluszban állt - írja az MTI. (Félhet Amerika - a háta mögött szervezkednek.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK