A meghirdetett, 40 milliárd forintnyi dkj-tömegre az elsődleges forgalmazók 94,8 milliárd forint értékben nyújtottak be ajánlatot. Az Államadósság Kezelő Központ - ellentétben a 3 és a 6 hónapos papírok aukcióján történtekkel - ezúttal nem emelte meg az elfogadott mennyiséget. Az elfogadott hozamok szűk sávban, 6,44-6,48 százalék között szóródtak, a 6,47 százalékos átlag a szerdai másodpiaci hozamot 5 bázisponttal múlta alul.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!