A hétfő esti 277,8 után 278,1 forintot kellett fizetni egy euróért, így nagyjából változatlan árfolyam mellett folyik a kereskedés. A nap folyamán nagy kiugrás a délutánig nem várható, ekkor azonban a Nemzeti Bank kamatdöntése megmozgathatja az állóvizet.

Kedd reggel nyolc órakor egy dollár 222,6, egy svájci frank 231,5, egy angol font 351,6, míg a japán jen 2,8348 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!