Mozgalmas napot produkált a frank

A nap elején új csúcsot elérő frank árfolyama jelentősen gyengült egy darabig ez azonban nem tartott sokáig.
Deák Bálint, 2011. augusztus 3. szerda, 15:32
Fotó:

A svájci jegybank beavatkozásának a hírére az 1,079 es csúcsot jelentő árfolyamról hirtelen korrigálni kezdett az euróval szemben a frank árfolyama, és 1,114 ment fel, innen azonban újra az 1,1 szinta alá csúszott be, hiába jött jó adat Amerikából. A forinttal szemben is jelentősen erősödött az árfolyam, délelőtt új csúcsot is elért 252,90 forintnál. Innen nagyon gyorsan 245 forint alá korrigált az árfolyam, azonban a jelentősebb gyengülés csak átmeneti volt délután már ismét 249 forint környékén kereskedtek a frankkal.

A forint az euróval szemben sem állt túl jól, árfolyama délelőtt a 273-as szintet is érintette, és délutánra is csak 272 környékére korrigált vissza az értéke.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK