Az Optare-alapító Richardson - annak érdekében, hogy jobban koncentrálhasson a csoporton belüli szinergiák kiaknázására - a jövőben az Optare-csoport ügyvezető elnöki pozíciójában tevékenykedik tovább. A szakember ugyanakkor lemond a Nabi-csoport operációs vezérigazgató-helyettesi pozíciójáról és 2003 során folyamatosan csökkenti az Optare napi irányításával eltöltött időt - fogalmaz a közlemény. Az Optare ügyvezetői igazgatói posztjára 2003. január 1-től a NABI Annistonban (Alabama állam) fekvő amerikai gyárát vezérigazgató-helyettesként irányító Wayne Joseph kerül. A nyolc éve Nabi-alkalmazásban álló Joseph a kiadott közlemény szerint teljes 30 éves pályafutását az észak-amerikai autóbusziparban töltötte, s a jövőben Richardson felügyelete dolgozik majd.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!