Nyitás után negyed órával a vezető indexek kis mínuszban tartózkodnak: a Dow 0,02, az S&P 0,09, a Nasdaq 0,19 százalékos csökkenést mutat. A pénzügyi szektor szerepel a legjobban, a Goldman Sachs egy százalékkal, a Citi 0,75 százalékkal emelkedik, a Bank of America egy százalék feletti pluszt mutat.

A legrosszabbul az alapanyag szektor szerepel 0,4 százalékos csökkenéssel, kisebb mínuszok jellemzik a technológiai részvényeket is. Az Apple fél százalékos csökkenéssel 390 dolláron áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!