A Budapesti székhelyű szoftverfejlesztő és média-befektető cég 6,79 millió új részvény zárt körű kibocsátását tervezi részvényenként 211 forintos áron. A bejelentést követően az Econet.hu részvényei 1,4 százalékot estek a hír bejelentését követően, így délután 14:30-kor 210 forintos áron cseréltek gazdát. Az Econet.hu papírjai tavaly 170 százalékot nyertek, ezzel az 5,6 százalékot emelkedő BUX legjobban szereplő részvényei lettek 2007-ben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!