A rossz hangulatú ázsiai kereskedés nyomán mínuszban nyitott a BUX, az index a kereskedés megindulása után röviddel 0,9 százalékos mínuszban állt, 21 490 ponton. Az OTP 1,8 százalékkal lett olcsóbb, 5580 forinton is születtek rá kötések.

A Mol 0,8 százalékkal, 17 680 forintig esett, az Egis fél százalékkal lett olcsóbb, 19 200 forint. A Richter ára 41 550 forintra csúszott le, ez 0,33 százalékkal alacsonyabb a szerdai záróértéknél, a Magyar Telekom 6 forinttal lett olcsóbb, 721 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!