Jelentős gyengüléssel kezdték a keddi kereskedést a tengerentúli részvényindexek: a Dow közel 1, az S&P 500 1,2, a Nasdaq pedig 1,7 százalékos mínuszban állt a nyitást követően. Az esés oka, hogy a hétfői szünnap miatt kedden tudtak csak reagálni a befektetők a Közel-Keleten zajló újabb eseményekre és az olaj drágulására. A Case-Shiller lakáspiaci index sem dobta fel különösebben a kedélyeket, miután a várakozásokhoz képest nagyobb volt a lakásárak csökkenése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!