Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Christopher Mattheisen a Magyar Telekom vezérigazgatója 2018. július 1-től távozik a Magyar Telekomtól. A társaság új vezérigazgatója Rékasi Tibor lesz.

Mattheisen a vezérigazgatói posztja mellett az igazgatósági tagságáról is lemond.

A szakember 2006 decembere óta a Magyar Telekom vezérigazgatója, igazgatóságának tagja és hosszú ideig elnöke is volt. Előtte négy évig a vezetékes üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes volt, magyarországi karrierjét 1993-ban a Westel 900 marketing és értékesítési igazgatójaként kezdte.

Rékasi Tibor 2017 január óta a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. 10 éve csatlakozott a Telekom Csoporthoz, először az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, majd a T-Systems Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettese és 2013-tól vezérigazgatója volt.

Hétfői ülésén az igazgatóság Rékasi Tibor utódlásáról is döntött: a lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes 2018. július 1-től Szabó Melinda lesz. Szabó Melinda a közelmúltig az egyik magyarországi mobilszolgáltató kis- és középvállalatokért felelős értékesítési és marketing vezetője volt. Korábban hosszú időn át a Telekomban látott el különböző vezetői feladatokat, 2013 végéig a lakossági területért felelős marketing igazgató volt.

A kép forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!