Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A DJIA 3,2 százalékkal 11 781, a Nasdaq Composite 3,9 százalékkal 2622, az S&P-500 pedig 3,7 százalékkal 1229 pontra esett szerdán.

New Yorkban - a nyugat-európai piacokhoz hasonlóan - a pénzügyi szektort büntették a befektetők: Bank of America 5,5. a Morgan Stanley 9,1 százalékkal esett.

Ennél is nagyobb, 11 százalékot közelítő zuhanást mutatott be a General Motors, miután közölte, hogy korábbi terveivel ellentétben idén sem tudja elérni a nullszaldót Európában, ahol már több mint egy évtizede veszteségesen működik. Nagyot estek a mintegy 90 millió dollárba kerülő elbocsátási terveket bejelentő Adobe szoftvercég papírjai is.

A Yahoo! ugyanakkor azokra a hírekre drágult - de csak átmenetileg -, amelyek szerint a kínai Alibaba és a japán Softbank magántőke-alapokkal együtt készül ellenséges felvásárlási ajánlatot tenni a társaságra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!