Nagy a jövés-menés a Graphisoft-piacon

A Graphisoft N.V. tegnap 50 000 darab sajátrészvényt vásárolt, miközben az utóbbi egy hónap során ennél némileg több opciót hívtak le a cég dolgozói.
Kummer Krisztián, 2004. december 1. szerda, 13:54
Fotó:

A társaság tegnap 50 ezer darab sajátrészvényt vett a Concorde Befektetési Rt. segítségével 1 348,21 forintos átlagáron. A Graphisoft dolgozói a részvényopciós program keretében november hónap folyamán 54 075 részvényopciót hívtak le, összesen
11 ügylet keretében. A jog gyakorlásához szükséges részvényeket a cég saját részvény-portfóliójából biztosította.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK