Nagy az érdeklődés a görög papírok iránt

Kedden 4,5-szer több ajánlat érkezett a féléves lejáratú görög diszkontkincstárjegyekre, ugyanakkor a hozamok tovább nőttek.
NAPI, 2010. szeptember 14. kedd, 13:18
Fotó:

A görög államadósság kezelő 1,17 milliárd euró értékben értékesített 6 hónapos diszkontkincstárjegyeket - írja a Bloomberg.

A beérkező ajánlatok az eladott papírok 4,54-szeresére rúgtak. A hozamok ugyanakkor növekedtek: 4,82 százalék mellett adták el ma a kötényeket, júliusban viszont még csak 4,65 százalékos hozam mellett keltek el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK