Nagy az öröm Budapesten

Jól kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. december 18. csütörtök, 10:26
Fotó: Reuters

Közel másfél órával a kereskedés megkezdése után 16500,40 ponton állt a BUX, azaz 1,5 százalékot erősödött a nyitási értékhez képest.

Ennek megfelelően jól megy a nagy papíroknak: a Magyar Telekom 0,3, a Richter 0,8, a Mol 1,5, míg az OTP 2,7 százalékos plusszal feledtetné az elmúlt napok negatív szériáját.

A forgalmat nézve szintén az OTP vezet, mégpedig 1,1 milliárddal, a Richter a második 512 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért fel 298 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK