10 óra után néhány perccel egyszázalékos emelkedést mutat a BUX index, s 17 556 ponton jár. Nagy forgalom mellett veszik az OTP-t, a bankrészvény már az első órában több, mint 3,5 milliárd forint értékben cserélt gazdát, árfolyama 1,4 százalékos emelkedést követően 3446 forinton jár. A Mol is felfelé mozdult, az olajrészvény egy százalékkal ér többet, 17 640 forint. Az Mtelekom 0,7 százalékkal 523 forintra drágult, az Egis 16 295 forinton stagnál, a Richter 300 forinttal, 36 200 forintig kapaszkodott fel.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!