A BÉT honlapján közzétett indoklás szerint a kibocsátó 2018. február 15-én arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy jelenlegi információi szerint csütörtökön olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, erre tekintettel kérelmezte értékpapírjai kereskedésének felfüggesztését - írja az MTI.

A BÉT vezérigazgatója határozatában kötelezi a kibocsátót, hogy a felfüggesztést kiváltó okkal kapcsolatos rendkívüli tájékoztatását a tőzsdei szabályoknak megfelelően tegye közzé. (Andrássy úti palotát vett 2,2 milliárdért Mészáros cége.)

QP | Quality Placement

Amennyiben a kibocsátó értékpapírjainak kereskedését befolyásoló információ a felfüggesztés időtartamának vége előtt nyilvánosságra kerül, úgy a tőzsde vezérigazgatója a részvények és a kapcsolódó származtatott eszközöknek a kereskedését határozattal visszaállíthatja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!