Nagy emelkedés jön 2012 elején?

Optimistán vágtak neki a piacok az új esztendőnek. Ázsiában figyelemre méltó pluszokat láthattunk, s még az euró is erősödik.
NAPI, 2012. január 3. kedd, 08:33
Fotó: Napi.hu

A dél-koreai Kospi 2,7 százalékos pluszban zárt, a Hang Seng nyeresége is meghaladja a két százalékot, hasonlóan az indiai blue chip indexhez, a Sensex 2,2 százalék emelkedést mutat.

Az európai nyitásra nézve pozitív jel az orosz tőzsde közel két százalékos emelkedése valamint az euró erősödése is: a közös deviza mind a dollárral, mind a svájci frankkal szemben javult, az EUR/USD 1,30-ra, az EUR/CHF 1,2185 -re emelkedett reggel fél kilenckor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK