Nagy kártérítési per indult az OTP ellen

Választottbírósági eljárást indított az OTP Bankkal szemben a hitelintézet egy adósának engedményese, egy külföldi vállalkozás - tette közzé az OTP hétfő este a BÉT honlapján.
MTI, 2016. december 20. kedd, 07:40
Fotó: Napi.hu

A vállalkozás 25 365 636 euró (mintegy 8 milliárd forint) összegű kártérítés iránt indított eljárást hitelszerződés teljesítésének megtagadása miatt az International Chamber of Commerce International Court of Arbitration előtt.

A keresetlevelet december 19-én kézbesítették az OTP Banknak.

Az OTP hétfőn 1,56 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK