Nagy lendülettel indított Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1,3 százalékos pluszban, azaz 21 594 pontnál volt 10 óra előtt néhány perccel.
Napi.hu, 2015. április 20. hétfő, 09:50
Fotó: Reuters

A vezető részvények mind zöldben jártak a Magyar Telekom kivételével. A Mol 14 700 forintál járt, ami 1,9 százalékkal magasabb a pénteki záróértéknél. Az OTP 1,4 százalékos emelkedésben volt, ami 5648 forintos részvényárfolyamot jelent. A Richter 1 százalékkal erősödött, 4149 forintos árfolyamon forogtak a papírok. A Magyar Telelkom - egyedüliként - 0,2 százalék teljesített rosszabbul a pénteki záróértékhez képest, a papírok 417 forintnál jártak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK