Nagy lendülettel kezdte a napot Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe emelkedéssel indította a napot csütörtökön, s délelőtt is sikerült megtartania ezt a lendületet.
Napi.hu, 2016. szeptember 22. csütörtök, 12:05
Fotó: Napi.hu

A BUX dél körül 28 397 ponton állt, ami a legutóbbi, szerdai záró értékéhez képest 0,5 százalékos emelkedést jelent. A vezető részvények közül egyedül a Mol állt veszteségben, az olajipari papír 0,1 százalékos esést követően 17 125 forinton forgott. A legnagyobb mértékben, 1,1 százalékkal a Richter emelkedett, részvényei 5791 forintot értek. Az OTP 0,9 százalékos drágulást követően 7497, a Magyar Telekom 0,4 százalékos emelkedést követően 452 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK