Nagy lépésre készül a hiper, indul a Tesco Bróker!

Péntektől indul a Tesco és a Random Capital együttműködésében a Tesco Bróker - erősítették meg a Napi Gazdaság információját mindkét cégnél.
NAPI, 2010. szeptember 30. csütörtök, 05:00
Fotó:

Az együttműködés keretein belül a a hipermarketlánc (eddig biztosítást és utazással kapcsolatos szolgáltatásokat kínáló) pénzügyi partner pultjainál lehet ingyenesen értékpapír- és akár egyúttal tbsz-számlát nyitni.

A kereskedés a tescobroker.hu honlapon található leegyszerűsített online felületen (vagy a Random hagyományos platformjain), illetve egy külön mobiltelefonos alkalmazáson keresztül történhet.

A Tesco Bróker a szélesebb ügyfélkör elérésének célja mellett a jelek szerint a díjak terén is fel akarja venni a versenyt a hazai befektetési szolgáltatókkal.

Az év végéig számlát nyitó ügyfelek ugyanis napon belül 0,1, míg napon túl 0,2 százalékos jutalékkal köthetnek 99 forintos minimumdíj mellett a prompt piacon 2012 december 31-ig.

A határidős kontraktusok közül csak a BUX év végi lejárata elérhető, kötésenként 150 forintos egységárért.

A Tesco Bróker ezen felül a tőzsdézésben nem feltétlenül jártas új ügyfelei részére heti rendszerességgel ingyenes e-mail alapú tőzsdetanfolyamot is kínál, valamint a partner pultoknál tájékoztató füzeteket is kihelyeznek majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

bethel, 2015.01.17 22:20

@htszht: Miért isteníti a Ceausescu házaspárt, szekuskám??
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

htszht, 2015.01.17 22:09

Hàt olyan tesco gazdasàgos lett...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

megalodon, 2010.09.30 07:41

Kit érdekel ?? Nemzetközi piacokon 0,1% a jellemző kötési dij részvényekre, ráadásul ha CFD formátumban veszed meg akkor 10X vagy 20x tökeáttétellel vehetsz szinte bármilyen részvényt sőt shortolhatod (esésre is játszhatsz) is a cfd.-t.
Szóval felejtsd el végre a Buxot és nézzél körül mi van a világban. Ha meg bux és amatör vagy (ami nem baj) de akkor profi bróker (tanácsadó) kell neked azt meg könyörgöm ne a Tescoban keressél magadnak ...

Szóval érthetőbben: Ha profi vagy vagy az akarsz lenni, akkor ugysem itt fogsz szórakozni, hanem komolyan körül nézel a piacon, elmész minden ingyenes és egy csomó fizetős tanfolyamra és kimész a nemzetközi piacokra.
Ha maradsz amatör kategória akkor jobb ha profi tanáccsadóval dolgozol, mert különben levágnak mint egy juhot.
Egy otp. részvényt pedig rövid távra határidős kontraktus (200 db) formájában érdemes venni ahol pl. a Quaestornál ez (Sharpo konstrukció) úgy 9 Ft re jön ki részvényenként (veszel majd lejárat elött eladsz) a különbség csak az, hogy a brókered segit abban hogy eldöntsd mégis mi a fene van a piacon és miben utazzál...

Persze aki pár évre be akar (mer) ülni egy részvénybe annak jó a Tesco bróker is mert ocsó...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html