A profit még így is csaknem felével esett vissza az egy évvel korábbi azonos időszak során elért 1,03 dolláros EPS-hez képest.

Az első negyedév eredményét a Mitsubishi UFJ-vel közös japán üzletág 26 centes vesztesége, illetve egy 30 centes adójóváírás is befolyásolta,

A pénzintézet az év első három hónapjában 7,6 milliárd dolláros bevételt könyvelhetett el, ezen a soron 7,9 milliárd volt a Reuters elemzői várakozása.

A bevételek terén a fokozottabb ügyfélaktivitás folytán 2008 óta a legmagasabb, 1,7 milliárdot hozott a részvénykereskedés és a negyedik negyedévhez képest a kötvény- és árupiaci egység is javulást mutatott.

A három fő üzletág közül azonban csal a globális vagyonkezelési üzletág tudott javítani éves összehasonlításban bevételeit tekintve, mind az intézményi értékpapírüzletág, mind az eszközkezelő csökkenést mutatott.

A gyorsjelentésre 3,42 százalékkal drágultak a társaság részvényei a nyitás előtti elektronikus kereskedésben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!