Nagy mínuszban zárt az USA

Nagyot estek hétfőn az amerikai tőzsdék.
Napi.hu, 2014. január 13. hétfő, 22:53
Fotó: Napi.hu

Még a vállalati jelentési szezon előtt járunk, ám nem túl optimista a hangulat, amit az is mutat, hogy hétfőn a Dow Jones ipari átlaga 1,1, az S&P-500 1,3, míg a Nasdaq 1,5 százalékot vesztett pénteki záróértékéhez képest. A gyenge eredményekben szerepet játszott az is, hogy pénteken meglepően gyenge munkaerő-piaci adat látott napvilágot.

A DJIA-nak szeptember 20-a óta nem volt ilyen rossz napja, a Nasdaq-nak november 7 óta, míg az S&P-500 kétnapos nyerő szériának vetett véget a hétfői teljesítménnyel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK